Social Media Marketing Moldova

FERESTRE LUX - ferestre din PVC de calitate superioară la cel mai bun preț

Facebook+ Logo+ Branding

Ferestre Lux este o afacere ce se bazează pe producerea ferestrelor din PVC de cea mai bună calitate. Și pentru că ar fi păcat să nu fie cunoscuți pe piață, s-au adresat agenției noastre, iar noi le suntem recunoscători pentru alegerea făcută.
Prin urmare, echipa noastră s-a implicat rapid cu strategii unice de dezvoltare, analiză și organizare, iar rezultatele au fost peste măsura așteptărilor. Am depus suflet și efort în tot ce am realizat și suntem mîndri că am mai satisfăcut un client.
Vă invităm la o „plimbare” pentru a vedea succesele proiectului realizat de Social Media Marketing Moldova! Vă promitem că nu veți rămîne dezamăgiți!

Design Social Media Marketing Moldova
Branding social media marketing moldova
Instagram Social Media Marketing Moldova
Facebook-ul este liderul în comunicarea globală

Se știe că Facebook-ul la ora actuală este liderul în comunicarea globală. Aici nu este concentrată doar informația dar și dinamismul dintre oameni.
Tocmai de aceea în primul rînd ne-am bazat pe crearea paginii care îi reprezintă și locul unde se pot întîlni cu clienții la o cafea virtuală.
Analiza afacerii, cunoașterea fanilor și înțelegerea clienților ne-a ajutat să creăm postări interesante și reclame eficiente în facebook, instagram și alte rețele de Social Media Marketing în Moldova și nu doar!

Facebook Social Media
Promovare Social Media Marketing Moldova
Considerăm crearea brand-ului o acțiune importantă în dezvoltarea unei afaceri profitabile, căci știm cu toții că nu „cel mai bun cîștigă” dar cel mai bine promovat și care rămîne în mintea consumatorului. Am început cu o analiză și un plan complet care să conțină recomandările optime pentru un proiect efectiv. Ne-am înarmat cu cele mai creative și energice idei pe care le-am împlementat cu succes. Rezultatul rămîne a fi și astăzi unul frumos!
Promovare Social Media Marketing Moldova
Design efectiv Social Media Marketing Moldova

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Noi te premiem !
Never
Remind later
No thanks